top of page

Påmelding Idrettslag

Delta med ditt idrettslag på Jentebølgen!
Støtt Mental Helse Ungdom!

Vi inviterer herved alle idrettslag til å delta i denne folkefesten på torget. Det blir livlig musikk, fristende foodtrucks og en rekke morsomme konkurranser. Vi vet at dere som idrettslag alltid er klare for en utfordring, og derfor ønsker vi å gi dere en spesiell oppfordring til å være med på moroa.

Samle laget, kle dere i lagfargene og bli med på årets største idrettsfest! Meld dere på Jentebølgen 2025 i dag og vær med på å skape uforglemmelige øyeblikk sammen med oss.

Kr. 130 for barn opp til 12 år og kr 180 for ungdom mellom 13-17 år

Ordinær billett: Kr. 450,- 

(ink kr 30 i bill.avgift og kr 30 i løpsforsikring.) 
Kr 420 for de som har helårsforsikring i Norges Friidrettsforbund


Kr.10 pr løper går til Mental helse ungdom

Hvordan delta:

Send en mail til hei@jentebolgentrondheim.no​ med navneliste på utøverne,samt mail og telefonnumer til den som skal hente ut startnummer. 

Påmeldingen er bindende og faktura utstedes ved registrert påmelding.

Startnummer leveres direkte til lag ved flere enn 10 påmeldte

Hvorfor delta?

Folkehelseprinsippet

Å delta i Jentebølgen løpet gir en flott anledning til å fremme helse og trivsel blant de ansatte. Fysisk aktivitet er en viktig del av en sunn livsstil, og Jentebølgen gir en morsom og inkluderende arena for å oppmuntre til regelmessig trening.

Mental Helse Ungdom

Ved å støtte Jentebølgen støtter ditt idrettslag også en god sak.

Ti kroner per løper går til Mental Helse Ungdom, som jobber for å fremme psykisk helse blant unge. Dette er en verdifull investering i fremtidens generasjoners trivsel og lykke.

Engasjement
Spennende konkurranser og flotte premier

Jentebølgen handler om å samle kvinner og jenter fra alle samfunnslag til å delta i en felles aktivitet. Ved å delta, viser idrettslaget sitt engasjement for fellesskapet og styrker båndene innad i laget

Vi kårer årets beste idrettslag, beste utkledning, det mest kreative laget i løypa og mye mer!

bottom of page