top of page

Bedriftspåmelding

Delta med din bedrift på Jentebølgen!
Løp for Folkehelse og Mental Helse Ungdom!

Vi ønsker å invitere deg og dine kvinnelige ansatte til å bli en del av Jentebølgen. En unik mulighet til å styrke fellesskapet, fremme folkehelse og støtte en verdifull sak. Å delta i Jentebølgen er ikke bare en investering i de ansattes velvære, men det er også en mulighet til å vise samfunnsansvar og støtte mental helse blant ungdom.

Pris. kr 450 pr. pers.
( ink kr 30 i bill.avgift og kr 30 i løpsforsikring)
Kr.10 pr løper går til Mental helse ungdom

Hvorfor delta?

Folkehelseprinsippet

Å delta i Jentebølgen løpet gir en flott anledning til å fremme helse og trivsel blant de ansatte. Fysisk aktivitet er en viktig del av en sunn livsstil, og Jentebølgen gir en morsom og inkluderende arena for å oppmuntre til regelmessig trening.

Samfunnsengasjement

Ved å støtte Jentebølgen støtter din bedrift også en god sak. Ti kroner per løper går til Mental Helse Ungdom, som jobber for å fremme psykisk helse blant unge. Dette er en verdifull investering i fremtidens generasjoners trivsel og lykke.

Teambygging

Å delta i et løp som Jentebølgen kan styrke samholdet og teamånden blant de ansatte. Det å oppleve en utfordring sammen, styrker båndene og skaper et positivt arbeidsmiljø.

Synlighet

Deltakelse i Jentebølgen gir din bedrift en unik mulighet til å øke synligheten og markedsføre seg på en positiv måte. Vis ditt engasjement for samfunnet og folkehelsen, og bruk løpet som en plattform for å styrke bedriftens merkevare og omdømme.

Hvordan delta:

Gruppe / Bedriftspåmeldingen gjelder 10 eller flere.

Send en mail til hei@jentebolgentrondheim.no.

Dere vil da få tilsendt et deltagerskjema som dere fyller ut og returnerer.

Påmeldingen er bindende og faktura utstedes ved registrert påmelding.

Startnummer leveres direkte til din bedrift.

bottom of page