top of page

Folkefest på Torget 4.juni 2024

About

Bli med oss på en strålende folkefest på Torget den 4. juni, i anledning av Jentebølgen Trondheim! Det blir en uforglemmelig dag med en stor scene fylt med fantastiske artister, en engasjerende konferansier som leder oss gjennom begivenheten, og spennende gjester som vil inspirere og underholde. Utforsk våre stands med et utvalg av aktiviteter, og nyt et spennende måltid fra en våre foodtrucks.

Sett av datoen og bli med oss på en dag fylt med glede, fellesskap og feiring av kvinnelighetens styrke og mangfold!

ACH image 2.jpg

DJ Kitty Amore

Vi får storfint besøk av DJ Kitty Amore. Hun er en DJ kjent for feiring av interkulturelle rytmer av kjærlighet, fellesskap og den ekstatiske kroppen. Nå kommer hun til Jentebølgen for å bruke musikkens kraft til inspirasjon og bevegelse. Alt for å bringe mennesker sammen i dans og glede.

Beate Hygen

Ta godt imot årets konferansier! For å lose oss gjennom dagen setter vi stor pris på at Beate har takket ja til å holde både publikum og gjester i hånden. Beate har doktorgrad i psykologi og jobber som seniorforsker ved NTNU Samfunnsforskning, og er et fyrverkeri av en dame!

image001.png
Sval1.jpg
SVAL

Gjennom et helt tiår på den norske musikkscenene, har 24 år gamle Sval skaffet seg en stor fanbase som har fulgt henne tett over flere år. Hun har ett album og én Ep bak seg, og låtene hennes har millioner av streams.

Sval er også aktuell med podcasten "Ingen VI uten DEG" i samarbeid med Trøndelag Idrettskrets. En podcast som handler om å tørre å snakke høyt om mental helse.

Born Rhyee / Henrik Fuglem

Vi ønsker velkommen til Born Rhyee / Henrik Fuglem som kommer med fullt band, korister og tar deg med på et musikalsk show med kjente låter.

Henrik har allerede i ung alder rukket å få med seg finale i MGPjr, Finale i Norske Talenter, deltagelse i The Voice og ikke minst utgivelse av eget materiale.

Konserten starter ca kl.19.15, når vi har fått de fleste deltagere over målstreken

Henrik Fuglem 1.jpg
Image by Should Wang
Fristende matopplevelser!

Vi fyller torget med de mest fristende matopplevelsene! Vi er begeistret for å kunngjøre at i år vil torget være hjemmet til en rekke fantastiske foodtrucks.

Bli med oss når vi skaper en festlig atmosfære som oser av deilige lukter og smaker. Utforsk et bredt utvalg av kulinariske kreasjoner fra lokale foodtruck-entreprenører. Fra saftige burgere til sprø tacos, og fra eksotiske smaker til klassiske favoritter!

Disse foodtruckene besøker oss:

Helt Gresk

Churros

Santo Taco

Una Autopizzeria

Olio

Diverse Kitchen

Uncles

TexMex Thai Fusion

Stands med forskjellige aktiviteter

Ta en tur rundt på torget og utforsk de forskjellige standene våre partnere har satt opp. Enten du vil prøve deg på et morsomt spill, delta i kreative aktiviteter eller bare slappe av med noe forfriskende å drikke, vil våre samarbeidspartnere ha noe for enhver smak.

Disse deltar på Torget:

DNB

3T

Friskliv og mestring

Idrettsgallaen

NKS

Ecura

VM

Leve.no

Utleira

Byggmakker

Nidaros Hockey

Jotunheimen Esport

I love it

RBK Kvinner

Mental Helse Ungdom

Nor Contact

Image by Lidya Nada
bottom of page