NM Terrengløp topp-banner

hovedsiden

NM 2022

informasjon

Tidsskjema

Praktisk info

Organisasjon

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Overnatting

Muligheter

Resultater

Resultatlister

Arena

Kristiansten arena

Løypekart

bilder

Bilder

arrangør

Strindheim IL

Norsk Friidrett logo Logo Scandic Logo Trondheim kommune Logo dora Logo Elpro Hertz Bilutleie Ramirent logo Logo BK trykkpartner

NM/UM Terrengløp, korte distanser

Kristiansten Festning, Trondheim, lørdag 23. april og søndag 24. april 2022

Strindheim IL ønsker velkommen til NM, UM og NM veteran i terrengløp, korte distanser.

24/4: Bilder fra søndag og takk for oss

Med bilde av en av NMs store profiler, Malin Edland fra Tjalve, sier vi takk for oss. Vi synes selv det har vært to flotte NM-dager på Kristiansten Festning, både sportslig og værmessig. Bilder fra søndagens stafetter finner du på NM-terrengløp 2022: søndag.

24/4: Klubbstafetter

NM i terrengløpstafett er for klubblag med to løpere som hver løper tre etapper på 1 km. Deltakeroversikt og (etter hvert) resultater finner du på NM kort løype stafetter. Kvinneklassen starter 12:00 med seks lag. Klassen for menn starter 12:20 med 25 lag på startstreken.

Direktesport sender også fra stafettene – direktesending fra 11:45.

24/4: Flere inntrykk fra lørdag

Arne Brunes har vært så vennlig å låne oss bilder fra innspurtene i seniorklassene. Dersom noen ønsker å bruke disse i andre sammenhenger, må det avtales med Arne (arne.brunes@hotmail.com / 458 59 807).

Norsk Friidrett – Tjalve og Ull/Kisa dominerte NM i terrengløp. Adresseavisen – Her kommer Gunnar (83) i mål i NM i Trondheim. Kondis – Jacob Boutera og Fredrik Sandvik i tett og tøff duell i terreng-NM. Kondis – Ingeborg Østgård var i en klasse for seg i NM Terrengløp.

23/4: Bilder fra lørdag

Vi synes vi har hatt en særdeles vellykket start på NM, se bilder fra dagen på Flickr.

Foto: Roger Midtstraum. Du kan enkelt laste ned bildefiler fra Flickr. Bildene kan fritt brukes i "friidrettssammenheng", helst med kreditering av fotograf.

22/4: Vegard Warnes i Adressa

Løperkometen Vegard Warnes er favoritt i sitt første terrengløp – les mer i Var fotballkeeper som ikke kunne løpe - nå er Vegard (19) i norgestoppen i Adresseavisen. Bildet er faksimile fra Adressa.

22/4: Resultatene fra NM kommer fortløpende hos EQ Timing

Resultater fra NM (lørdag) / resultater fra NM (søndag)

22/4: Direktesport sender fra NM

Direktesport sender NM fra kl. 12:00 lørdag formiddag – lenke til nettsiden.

22/4: Skoreglement

Vi minner om skoreglementet som også gjelder for terrengløp – les mer i NFIF oppdaterer skoregelen. Hver enkelt utøver må sørge for at dette er i orden ellers vil det bli startnekt eller diskvalifikasjon.

21/4: Forhåndsomtale av NM i Norsk Friidrett og Kondis

Norsk Friidrett har litt forhåndsomtale av NM i Solide løpere påmeldt NM terrengløp kort løype.

Du kan også lese om NM i Kondis – Fremdeles mulig å melde seg på helgas NM terrengløp i Trondheim .

21/4: Informasjon til deltakere, trenere og ledere

Bilde av Arnfinn Ofstad

Strindheim ILs «superildsjel» Arnfinn Ofstad har laget et notat (PDF) med nyttig informasjon til deltakere, trenere og ledere.

Arnfinn ble fylkesvinner til prisen Årets ildsjel i 2021 – les mer om dette i Arnfinn Johan Ofstad er fylkesvinner til prisen Årets ildsjel

21/4: Gode løpeforhold og glimrende værmelding

Været har spilt på lag med NM den siste tiden. Sammen med topp innsats fra dugnadsgjengen og Trondheim Bydrift gjør dette at vi kan melde om glimrende løpeforhold i traséen. Værutsiktene for helga er også meget gode i følge yr.no.

21/4: Informasjon om fredagen før NM-helga

Informasjonsskranke på Scandic Hotell Bakklandet fra 16:00 til 19:00.

Det vil være anledning til å trene i NM-løypa, hvis forholdene tillater dette, fra 17:00 til 19:00. Garderobe i THIS-hallen (google maps) fra 17:00 til 19:00.

18/4: Forlenget påmeldingsfrist

Det er flere som har hatt problemer med å melde seg på NM terrengløp på grunn av problemer med lisens. Vi har derfor forlenget påmeldingsfristen til fredag klokka 16:00. Ved problemer ta kontakt med oss på e-post: Strindheimfriidrett@gmail.com

Påmeldte individuelle løp lørdag. Påmeldte stafettlag søndag.

13/4: Påskehilsen fra Hovedkomitéen

Leder i Hovedkomitéen, Arild Tørstad, har skrevet denne påskehilsenen til deltakere og alle andre som interesserer seg for NM i terrengløp:

«Endelig er vi klare for et NM igjen! Denne gangen NM korte løyper, UM, NM junior, senior og veteraner. Vel en uke før det braker løs er det naturlig nok fokus på løpsforholdene, både for oss som arrangører og for alle utøvere. April er utfordrende, spesielt i Trøndelag – noe vi vet fra tidligere arrangementer, både med hensyn til temperatur og nedbør. Heldigvis ser prognosene ut til å være med oss denne gangen. I dag onsdag 13.04 opplever vi godt trøndersk vårvær i Trondheim, med 8-12 grader og sol. For løypetraseen gjør dette godt, det vil si at vi nærmer oss tilnærmet perfekte forhold. I tillegg er det meldt om ingen nedbør i dagene mot NM, noe som gjør at vi kan se frem mot tilnærmet perfekte løpsforhold 23. og 24. april. Påmeldingen avsluttes ved midnatt i dag den 13. april, og alt tyder på at de aller beste er på plass neste helg, noe vi gleder oss til. Det vil si at tilnærmet 200 løpere vil kjempe om medaljene. Vi ønsker alle velkommen til NM i Trondheim!»

12/4: TD og jury er på plass

TD for NM er Stein Kalstad. Juryens leder er Kjell Olav Storflor, øvrige medlemmer er Stein Kalstad og Arild Tørstad. Kontaktinformasjon finner du på organisasjon-siden.

29/3: Lagoppstilling til stafettene på søndag

Påmelding til stafettene gjøres gjennom EQ Timing, mer informasjon på påmeldingssiden.

Lagoppstilling sendes i e-post til strindheimfriidrett@gmail.com før kl. 20 lørdag kveld.

Lagoppstillingen kan eventuelt endres i sekretariatet på løpsdagen.

6/12: Påmeldingen er åpnet

Det er nå åpnet for påmelding, sjekk påmeldingssiden for påmeldingslenke, priser og annen informasjon om påmelding.

6/12: Hotellavtale med Scandic Bakklandet

Bilde av Scandic Bakklandet

Vi har inngått en gunstig avtale med Scandic Bakklandet som vil være vårt NM-hotell. Hotellet ligger ved Bakke Bru, cirka 500 m fra arena. Mer informasjon på overnattingssiden.

Informasjon om andre alternativ for overnatting i Trondheim finner du blant annet på Visit Trondheim sin overnattingsside.

9/11: Hovedkomitéen på Festningen

Bilde av hovedkomiteen

Hovedkomitéen samlet utenfor Kristiansten Festning før NM i 2020 som dessverre måtte avlyses. Fra venstre i bildet: Arnfinn Ofstad (Spesialrådgiver), Lisbet Aune (Sekretær), Asgeir Bøgeberg (Løype), Tor Johansen (Økonomi), Odd Ivar Rypdal (Nestleder), Knut Bakkejord (Arena) og Arild Tørstad (Leder). Thomas Hoel Syrstad (Påmelding og tidtaking) og Roger Midtstraum (NM hjemmeside) var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Oversikt over hovedkomitéen med kontaktinformasjon finner du på Organisasjon-siden.

 

Startfelt fra NM 2011

Bunnbanner

NM Terrengløp – Korte distanser – Trondheim 23.-24. april 2022