JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2022

informasjon

Program

Motivasjonspris

Om jentebølgen 2022

Kontakt oss

Samarbeidspartnere

Påmelding

Påmelding

T-skjorte

Løypekart

Arenakart

Trasé

Deltakerpose

Digipose

Ambassadører

Oversikt

bilder

Jentebølgen 2019

Jentebølgen 2018

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Tidligere år

arrangør

Strindheim IL

Logo NKS Logo DNB Logo House of Femme Logo House of Femme Logo Löplabbet Logo Frost eiendom Logo Cafe Ni Muser Logo BDO Logo Dora3 Logo BK trykkpartner Hertz Bilutleie Riis bilglass Logo Norsk Friidrett sertifisering

Digital deltakerpose

For en grønnere, mer bærekraftig tilnærming til deltakergaver, erstatter vi den «fysiske» deltakerposen med en virtuell deltakerpose som fylles med gaver og tilbud fra våre samarbeidspartnere.

Lenker til de fleste av tilbudene vil bli distribuert elektronisk via vårt nyhetsbrev til påmeldte deltakere.

Rosenborg Kvinner: Halv pris på RBK - Brann 12. juni

RBK-Brann tilbud

RBK Kvinner tilbyr deltakere på NKS Jentebølgen 50 % rabatt på toppseriekampen mellom RBK og Brann på Lerkendal 12. juni. Klikk deg inn på siden for billettkjøp og bruk promokode: Jentebolgen2022

Okkenhaug Bil: 5000 i rabatt på ny bil

Okkenhaug logo

Okkenhaug Bil er merkeforhandler av Hyundai og Subaru. Vi er størst på Hyundai nord for Dovre og har et stort utvalg av både nye og brukte biler.

Vi tilbyr alle deltagere i jentebølgen kr 5000 i avslag på valgfri ny eller brukt bil. Se utvalget vårt på nett eller kom innom en av butikkene våre på Leangen eller Orkanger for en hyggelig handel.

Medicus: Rabatt på time hos gynekolog eller fruktbarhetssjekk

Medicus tilbud

Medicus er spesialister i gynekolog og assistert befruktning, og har hatt fokus på kvinnehelse siden 1997. Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på best mulig måte, enten det dreier seg om en rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Du finner oss sentralt lokalisert på Solsiden, ingen henvisning er nødvendig, og vi har kort ventetid. Les mer om oss og bestill time på medicus.no.

Som deltager på jentebølgen får du hos Medicus Trondheim:

  • Time hos gynekolog 350 kr rabatt (*)
  • Fruktbarhetssjekk 350 kr rabatt (*)

(*) For å benytte deg av rabatten må du ta med deg startnummeret ditt til klinikken og vise det i resepsjonen når du har time. Rabatten må benyttes innen utgangen av august 2022.

Halv pris på RBK - Kristiansund og RBK - Brann

RBK-tilbud

RBK tilbyr deltagere på NKS Jentebølgen 50 % rabatt på toppseriekampen mellom RBK og Brann på Lerkendal 12. juni. Promokode distribueres via nyhetsbrev til deltakere.

RBK gir deltakere på NKS Jentebølgen 50 % rabatt på billetter til Eliteseriekampen mot Kristiansund, lørdag 25 juni. Tilbudet gjelder kategoriene Svart, Hvit, Familie og Kjernen. Bruk promokoden JB22 på billettkjøp med rabatt.

Löplabbet: Gratis løpetest verdt kr 300

Løplabbbet

Löplabbet hjelper deg med å finne den beste skoen for gjenomføring av jentebølgen – slik tester de deg. Alle som kjøper sko, får i tillegg med et par sokker på kjøpet.

Tilbudet gjelder deltakere i jentebølgen og varer ut juni. Kvittering for påmelding må framvises.

Löplabbet kan også tilby 70 minutters Teknikkurs med øvelser og elementer for grunnleggende god teknikk for å løpe mest mulig skadefritt og «økonomisk». Kontakt er Sol Hagen (sol@loplabbet.no / 924 05 666).

TORA på Tapperiet: 100 kr rabatt

Lørdag 1. oktober spiller TORA, med Flatangers gitarheltinne Tora Dahle Aagård, sin største konsert i Trondheim. Dørene åpnes 19:00 på Tapperiet på Dahls og du får spesialpris (100 kr rabatt) på billetter som kjøpes gjennom Jentebølgen-bestilling.

TORA på TApperiet

Riis Bilglass: Spylervæskeavtalen

Riis Bilglass

Riis Bilglass fyller deltakerposen med gratis påfyll av spylervæske i 6 måneder med Riis Bilglass sin kunde-app. Avtalen kan aktiveres i hele juni, med gyldighet i 6 måneder fra aktivering. Klikk på bildet for å se flere detaljer om avtalen.

Riis Bilglass har følgende melding til alle deltakere: «Velkommen til Norges største Bilglasskjede – lokalt i hele Norge. Sprukket frontrute? Ta vare på miljøet og lommeboken – reparer steinspruten før den sprekker. Vi har glass til alle kjøretøy. Alt glass leveres etter bilfabrikantens spesifikasjoner. Gratis lånebil. Vi har avtale med alle forsikringsselskap».

House of Femme: Gavekort og gratis prøvetime

Ekstra luksus for deg som deltar på årets NKS Jentebølge – startnummeret ditt fungerer som «gavekort» på kr 100 hos House of Femme. Gavekortet kan brukes på alle tjenester, men gjelder ikke produkter. Les mer om Trondheims unike treningssenter og klinikk for kvinner – House of Femme.

Praktisk info om hvordan du bruker gavekortet: Ta vare på startnummeret og ta det med til House of Femme når du ønsker å benytte det. Booking av trening og behandling gjøres via House of Femme eller ved e-post til: kontakt@houseoffemme.no.

Få en gratis prøvetime på House of Femme – Trondheims unike treningssenter for kvinner! Velg blant over 40 gruppetimer i uken, samt egentrening som er åpnen 05:00-23:00 – oversikt over timer. For å booke din gratis prøvetime send e-post til kontakt@houseoffemme.no

House of Femme

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO