JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2022

informasjon

Program

Motivasjonspris

Om jentebølgen 2022

Kontakt oss

Samarbeidspartnere

Påmelding

Påmelding

T-skjorte

Løypekart

Arenakart

Trasé

Deltakerpose

Digipose

Ambassadører

Oversikt

bilder

Jentebølgen 2019

Jentebølgen 2018

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Tidligere år

arrangør

Strindheim IL

Logo NKS Logo DNB Logo House of Femme Logo House of Femme Logo Löplabbet Logo Frost eiendom Logo Cafe Ni Muser Logo BDO Logo Dora3 Logo BK trykkpartner Hertz Bilutleie Riis bilglass Logo Norsk Friidrett sertifisering
Mental Helse logo

Jentebølgen-ambassadør: Mental helse Trondheim

Fysisk aktivitet i samhandling og lystig konkurranse

Ta utfordringen, og gjør noe positivt med helsa og samarbeidet!

Fysisk aktivitet er viktig for å holde kroppen i form. Menneskekroppen er laget for bevegelse, og skjelett, muskler og sener utvikler seg best når de brukes. Samvær og samhandling er på mange måter avgjørende for helsa vår. Så å si ingen mennesker lever alene. Vi er på en eller annen måte bundet til hverandre. Vår mentale helse er avhengig av at vi betyr noe for hverandre. Den mentale helsa og den fysiske helsa spiller på lag, og vi må ta vare på begge deler.

Å være sammen med andre mennesker er for de fleste motiverende for all aktivitet. I dagens samfunn ser vi dessverre at flere og flere faller ut av sammenhenger de betyr noe for andre. Prestasjonskravene blir sterkere, uten at vi egentlig erkjenner hvorfor; vi lar oss rive med. Effektivisering er blitt et viktig ord. Og det baserer seg oftere på kvantitetskriterier enn kvalitetskriterier.

Det er sunt og godt å stå i en sammenheng hvor vi presterer noe sammen med andre. Det er viktig å oppdage at vi er avhengig av hverandre. Våre svake sider og det vi er mestrer godt, blir bare elementer hvor vi utfyller hverandre. Vi er like viktige, og sammen utgjør vi et uslåelig team, eller en virkelig helhet.

Jentebølgen er en arena som jentene kan bruke for å ta tilbake, og kjenne på, det samholdet som bør prege alt vi foretar oss i samfunnet. Store fysiske prestasjoner blir det mange av. Den viktigste er at vi utfordrer oss selv, og deretter hverandre. I lek, og litt alvor, er trygge omgivelser og rammer grunnlaget for å kunne nå noen mål. Ambisjonsnivået justeres etter prestasjonsnivået. Alle bidrar fra sitt ståsted, og utvikler seg derifra. Motivering og målsetting vokser med tanken om å delta, og prosessen er allerede i gang. Ta utfordringen for deg selv, og du vil utfordre de du har rundt deg!

Mental Helse Trondheim

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO