JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2022

informasjon

Program

Motivasjonspris

Om jentebølgen 2022

Kontakt oss

Samarbeidspartnere

Påmelding

Påmelding

T-skjorte

Løypekart

Arenakart

Trasé

Deltakerpose

Digipose

Ambassadører

Oversikt

bilder

Jentebølgen 2019

Jentebølgen 2018

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Tidligere år

arrangør

Strindheim IL

Logo NKS Logo DNB Logo House of Femme Logo House of Femme Logo Löplabbet Logo Frost eiendom Logo Cafe Ni Muser Logo BDO Logo Dora3 Logo BK trykkpartner Hertz Bilutleie Riis bilglass Logo Norsk Friidrett sertifisering

Jentebølgen-veteran: Anne Guri Haugum

Jeg har vært med på Jentebølgen i alle år alene fordi jeg liker å jogge. Enkelt og effektiv trening, trenger bare et par joggesko. Konkurrerer med meg selv. Så oppdaget jeg flere løp og meldte meg på både her i Trondheim og i Oslo — det var jo mye artiger å jogge flere sammen og så var det veldig stas med medalje.

I 1994 var jeg gravid i 8. måned, men sprang nesten hele løypa. Noe jeg angret på i ettertid, da jeg måtte gjennom to ryggopprasjoner etterpå, siste gangen var jeg lam i fotan i en måned.

Jeg begynte å trene på 3T etter hvert. Det var mange år jeg bare rusla rundt løypa og min datter har vært med hele livet sitt fra 0-24 år. Ho må nok bare bli med så lenge jeg er med, etter som ho er litt medskyldig, haha. Hun blir alltid med no, men det var et par år jeg måtte lokke henne litt. Vi jobber på 3T begge to så vi er med i gjengen og de siste årene har jeg faktisk klart å jogge hele løypa. Kjempefornøyd, men det har kosta mange opp- og nedtura. Glemmer aldri legens ord: "en dag klare du å jogge igjen". Og det klart æ, sta som æ e. Så bølgen har vært årets høydepunkt i mange år.

Hilsen Anne Guri Haugum

Under ser vi noen av Anne Grete sine bilde fra «Bølgen» i Trondheim.

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO