JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2022

informasjon

Program

Motivasjonspris

Om jentebølgen 2022

Kontakt oss

Samarbeidspartnere

Påmelding

Påmelding

T-skjorte

Løypekart

Arenakart

Trasé

Deltakerpose

Digipose

Ambassadører

Oversikt

bilder

Jentebølgen 2019

Jentebølgen 2018

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Tidligere år

arrangør

Strindheim IL

Logo NKS Logo DNB Logo House of Femme Logo House of Femme Logo Löplabbet Logo Frost eiendom Logo Cafe Ni Muser Logo BDO Logo Dora3 Logo BK trykkpartner Hertz Bilutleie Riis bilglass Logo Norsk Friidrett sertifisering

Jentebølgen-ambassadør: Hanne Nymark Heksem

Mitt navn er Hanne Nymark Heksem, jeg er en av ambassadørene for Jentebølgen 2022. Da jeg var 12 år deltok jeg for første gang i jentebølgen sammen med ei venninne, min mamma og hennes kollegaer. Jeg har senere deltatt flere ganger i løpet, da med samme gjengen og nye venninner. I 2019 var jeg med på ideen om å gi Jentebølgen enda mere farger, dette ved å sette inn stasjoner hvor man kan løpe gjennom en sky av glade farger. Etter min mening ble ideen en suksess, og jeg gleder meg til å løpe gjennom de samme farge skyene 1. juni 2022!

Jeg studerer Ergoterapi og vil til sommeren kunne kalle meg en ergoterapeut. Er det noe en ergoterapeut brenner for så er det at alle mennesker har rett til aktivitet og deltakelse. Dette vil jeg ta med meg inn i løpet, jeg deltar for å støtte kvinnehelse, mangfold og inkludering i samfunnet uavhengig av funksjonsnivå. Ikke minst for å gjøre noe sosialt med mine venner!

Håper å se deg ved startstreken — Hanne Heksem

Bilde av Hanne Heksem

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO