JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2018

informasjon

Program

Om jentebølgen 2018

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Jentebølgen 2015

Jentebølgen 2014

Jentebølgen 2013 - 1

Jentebølgen 2013 - 2

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo Retura
Logo NKS Logo 3T Logo Skoda Logo Melhusbanken Logo TettPå! Bemanning Logo Trondheim kraft Logo BDO Logo Egon Logo Søstrene Karlsen Logo Bydelsavisa Strinda Logo Globetrotter Logo trykkpartner

Jentebølgen-helter: TrønderbraZZ

TrønderbraZZ, som er et korps for og med utviklingshemmede ungdommer og voksne, har i over 20 år vært en viktig suksessfaktor for Jentebølgen. Det har vært bare godord å høre om korpset som gjennom mange år spilte ved Ilen Kirke. Siden vi flyttet start og innkomst til Solsiden, har korpset vært stasjonert ved drikkestasjonen ved Gangbrua.

TrønderBrazz stiller selvfølgelig også i år til glede alle deltakerne i «Bølgen». For noen år siden ble et av medlemmene i korpset intervjuet av Uke-Aressa. Det varmet selvsagt Jentebølgen-generalens hjerte at årets høydepunkt for korpsmedlemmet var spillingen under Jentebølgen, foran spillingen på 17. mai:-)

Thorleif Eliassen, styreleder og ildsjel for TrønderbraZZ gjennom alle år, har sendt oss denne korte historien om 31 år med TrønderbraZZ:

Korpset vårt, TrønderbraZZ, ble startet av Foreldreforeningen på Dalgård Skole i januar 1987, dengang skolen var spesialskole for elever med «læremuligheter». Fra starten av under navnet Dalgård Skoles Musikkorps. Siden 1987 har korpset blitt til TrønderbraZZ og består i år av 30 ivrige musikanter. Korpset har fire flotte instruktører med en utrolige evne til å kommunisere med våre musikanter – musikalsk, men ikke mindre viktig også på det medmenneskelige og sosiale planet.

Korpset har øving hver tirsdag på Sverresborg Skole og driftes som de fleste korps av medlemmenes foreldre og foresatte. Vi prøver å operere så mye som mulig som alle andre korps. Vi arrangerer egne konserter, alene eller sammen med andre kulturgrupper, vi deltar i flere faste arrangement som «Bølgen», og vi drar på korpsturer til andre korpsfestivaler eller rett og slett bare på tur.

I år har vi allerede deltatt i Åpen Klasse under Trøndersk Mesterskap for korps. Årets høydepunkt blir nok korpsturen til Lillehammer, der vi deltar på den nasjonale korpsfestivalen for «våre» åtte norske korps som denne gangen også får besøk av et korps fra Færøyene og et korps fra Albania.

Hvis du vil finne ut mer om TrønderbraZZ kan du lese mer på TrønderbraZZ sine nettsider.

TrønderbraZZ holder «minikonsert» på Dronning Mauds Minne for et par-tre år siden.

TrønderbraZZ i 2014