JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2017

informasjon

Program

Om jentebølgen 2017

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2016

Jentebølgen 2015

Jentebølgen 2014

Jentebølgen 2013 - 1

Jentebølgen 2013 - 2

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo Retura
Logo NKS Logo 3T Logo Jordbærpikene Logo KIA Logo Unilabs Logo Melhusbanken Logo Trondheim kraft Logo BDO Logo Egon Logo Bydelsavisa Strinda Logo trykkpartner Logo ActiveStore

Kickoff

Tirsdag 25. april ble det arrangert «kickoff» med NKS Jentebølgens samarbeidspartnere i Modern Art Gallery sine lokaler i Olav Trygvassons gate 33.

Jentebølgen-general Reidar Isachsen og leder i Strindheim IL Friidrett Stine Haugum ønsket velkommen.

NKS Jentebølgens hovedsponsorer er Trondhjem Sanitetsforening og Norske Kvinners Sanitetsforening Sør-Trøndelag, her representert ved hhv. Lisbeth Søvold og Målfrid Todal.

Kunstner og galleriinnehaver Åse Juul presenterte årets premie til den deltakergruppen som på en eller annen måte utmerker seg sterkest.

Strindheims fremste utøver, 800 m løper Hedda Hynne, fortalte litt om hvordan inntektene fra «Bølgen» bidrar til at hun kan satse på å bli så god som mulig som 800 m løper. Vi er sikre på at alle Jentebølgen-venner krysser fingrene sammen med oss for at Hedda skal nå sine mål om å løpe fortere enn 2 minutter, sette ny norsk rekord og få til å vise sitt aller beste i friidretts-VM i London i august.

Astrid Bøyesen fra Studentsamskipnaden i Trondheim er en sann ambassadør for «Bølgen» i Trondheim og har selv deltatt i samtlige jentebølger i Trondheim.

En av våre mest mannsterke smarbeidspartnere er gjengen i Nidaros Domers som er uvurderlige i rigging, organisering av startfeltet og utdeling av medaljer etter løpet, her representert ved Magnus Sogn.

Eilif Berge var på plass for Bydelsavisa.

Sykehuset Levanger er en av bølgens mest trofaste innpiskere av deltakere, blant de som bor et stykke unna, her representert ved Eva Fossum.

Et av årets høydepunkt vil være at kulturminister Linda Hofstad Helleland kommer og holder en appell før løpet starter. Den som skal ha hovedæren for dette selebre besøket er Guro Angell Gimse i Høyres Kvinneforum.

Bodil Hansson fortalte at Holiday Club Åre nå satser ekstra på aktiv fritid og sunn livsstil, og at de derfor ser Jentebølgen som et arrangement som passer perfekt inn i det nye konseptet.

Ida Maria og Tanja fra 3T holdt et kort treningspass.

Målfrid Todal fra Norske Kvinners Sanitetsforening Sør-Trøndelag fortalte litt om sanitetskvinnenes omfattende innsats for kvinnehelse, både her hjemme og blant fattige kvinner i utviklingsland.

Modern Art Galleri i Olav Trygvassons gate 33 bugner av kunst så det er bare å stikke innom og se om du finner noe du har lyst på.

Alle bilder: Roger Midtstraum

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO