JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2015

informasjon

Program

Om jentebølgen 2015

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2014

Jentebølgen 2013 - 1

Jentebølgen 2013 - 2

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo DNB Logo Solsiden Logo Teekay Logo 3T Logo BDO Logo Sulland Trondheim Logo Egon Logo Holyay Club Åre Logo Trondheim Øyelegesenter Logo Byavisa Logo Sør-Trøndelag fylkeskommune Logo Kjeldsberg Logo trykkpartner Logo Bureau247

Tjukkasgjengen

Reidar Isachsen har snakket med en av byens Tjukkasgjengen-ildsjeler, Else-Norun Kvarner, som forteller dette om aktivitetene i Tjukkasgjengen:

Tjukkasgjengen ble startet av Jan Ellefsen fra Moss i 2012, da han hadde blitt litt for stor og tenkte han ville ut å jogge, noe som ikke gikk så godt, så han begynte å gå i stedenfor, han fikk med seg en til, som ble til tre så til fire osv. Tjukkasgjengen ble opprettet på facebook og farsotten spredde seg som ild i tørt gress både i Norge og i utlandet.

Vi har nå åpnet ca 334 underavdelinger, eller chapter som vi kaller det, og vi er representert i Norge, Sverige, Danmark, Frankrike, Spania, Hellas, Tyrkia, Canada, Skottland og USA! Vi pr i dag ca. 25.100 medlemmer totalt :)

I Trondheim startet jeg og Shirley Furunes i febr 2012 med å gå en kort runde. Jeg og hun ble ildsjeler for Trondheim, der vi lagde turer, opprettet arrangementer, inviterte medlemmene og gikk i allslags vær.

Da Jan Ellefsen opprettet tjukkasene var det tre krav som var elementære og de gjelder fortsatt. De Tre tjukkasbud:

  1. 1: Det skal være gøy
  2. 2: Det skal være for alle
  3. 3: Det skal være gratis

Noen liker å kalle meg for leder av gruppen er i Trondheim, siden jeg startet det opp her i Trondheim, men jeg er ildsjel, sammen med flere ildsjeler rundt om i byen.

Her i Trondheim har vi i dag gruppe på Stavset og Tiller og Valentinlyst. Jeg "leder" Valentinlystgjengen.

For tiden går vi turer fra følgende startpunkter:

Noen nettressurser:

Tjukkasgjengen på Valentinlyst, mandag 19. mai. Foto: Reidar Isachsen.

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO