JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2015

informasjon

Program

Om jentebølgen 2015

Kontakt oss

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

bilder

Jentebølgen 2014

Jentebølgen 2013 - 1

Jentebølgen 2013 - 2

Jentebølgen 2012 - 1

Jentebølgen 2012 - 2

Jentebølgen 2012 - 3

Jentebølgen 2011

arrangør

Strindheim IL

Logo DNB Logo Solsiden Logo Teekay Logo 3T Logo BDO Logo Sulland Trondheim Logo Egon Logo Holyay Club Åre Logo Trondheim Øyelegesenter Logo Byavisa Logo Sør-Trøndelag fylkeskommune Logo Kjeldsberg Logo trykkpartner Logo Bureau247

Topp møte hos DNB på Beddingen!

Jentebølgen i Trondheim har blitt en institusjon blant alle arrangementer i Trøndelag. Gjennom 20 år har «Bølgen» vært et høydepunkt for tusenvis av trønderske damer/jenter, som ser fram til første/ev andre tirsdag i juni. «Bølgen» er i utgangspunktet ikke en løpskonkurranse, men en sosial happening med smil og latter. «Bølgen» er at skikkelig lavterskeltilbud med topp underholdning og startere/harer av ypperste kjendisklasse. Man kan trygt si at dette er et arrangement med virkelig «liv og læven».

For at vi skal makte å holde et høyt nivå er vi helt avhengige av solide samarbeidspartnere - ildsjeler rundt i bedrifter/klubber/organisasjon - og ikke minst våre trofaste funksjonærer. Fra i år har DNB blitt vår generalsponsor, noe som naturligvis gjør at vi har endret navn til DNB Jentebølgen. Som et ledd i å «ta vare» på alle våre nøkkelpersoner, inviterte DNB alle disse gruppene til det årlige informasjonsmøte. Første del av møtet var viet samarbeidspartnere, som drøftet opplegget for å heve «bølgen» til nye høyder. Dette er blant annet gjort ved å flytte arrangementet til Solsiden/Beddingen. Det kom mange nyttige innspill fra engasjerte partnere.

På andre del av møtet ble det en sammenspleising av samarbeidspartnere - ildsjeler og fra arrangør klubben Strindheim. Det var lagt opp et variert program. Her fikk man nyttig informasjon fra DNB - planene for årets DNB Jentebølgen - hvorfor vi flyttet til Solsiden -Livsglede for Eldre Trondheim - et raskt «sveip» med informasjon om pensjonssystemet - trening og helse. I følge deltakerne et meget godt og variert opplegg. «Toppen av kransekaka» var innslaget om Livsglede for Eldre i Trondheim. Fem flotte sykepleierstudenter (se bilde under) vekslet om å informere om temaet «Lev livet - livet ut». En frivillig gruppe sykepleiserstudenter arangerer mange aktive for byens eldre. Alt fra allsang til hundekjøring. Det er imponerende at de «ofrer» så mye av fritida, men det kom tydelig fram at dette ikke var noe «offer». Heller tvert i mot, for de fikk utrolig mye tilbake i sin omgang med de eldre.

Oppstaren for årets DNB Jentebølgen ble meget positiv. Dette lover godt for årets arrangement. En stor takk til DNB ved Lill Bente Mæhle og Brit Kvam som sørget for en flott kveld med et godt program og utrolig god mat!

Brit Kvam (t.v.) og Lill Bente Mæhla Totland og DNB sørget for en flott kveld.

Disse fem flotte representantene fra Livsglede for Eldre Trondheim hadde et meget sprudlene og informativt innlegg om «Lev livet -livet ut».

Tekst og foto: Reidar Isachsen

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO