JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2019

informasjon

Program

Om jentebølgen 2019

Kontakt oss

Samarbeidspartnere

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Arenakart

Trasé

Ambassadører

Oversikt

bilder

Jentebølgen 2019

Jentebølgen 2018

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Tidligere år

arrangør

Strindheim IL

Logo Lundebergs Malerservice
Logo NKS Logo 3T Logo myworkout Logo Frost eiendom Logo Cafe Ni Muser Logo BDO Logo Augustin Logo Trøndelag teater Logo Trondheim Torg Logo Dora3 Logo Trondheim kraft Logo trykkpartner Logo Norsk Friidrett sertifisering

Jentebølgen-ambassadør: Hanne Nymark Heksem

Da jeg var 12 år deltok jeg for første gang i Jentebølgen sammen med ei venninne, mammaen min og hennes jobb kollega. Et par år senere deltok jeg for andre gang, og det med samme gjengen!

Hanne Heksem heter jeg, nå har jeg blitt 19 år og går Idrettslinja på Malvik Vgs. I år skal jeg gjøre «comeback» i Jentebølgen og gleder meg til å teste ut deres nye vri på løpet, nemlig farge delen av løypa.

Jeg og mine venninner fra klassen skal kle oss likt, løpe sammen og forhåpentligvis komme i mål med både rosa, blått og grønt hår, klær og hud. Jeg gleder meg til å delta i «Bølgen» sammen med andre jenter og damer i alle aldre, hvor alle stiller med ulike mål og tanker om løpet. Jeg gleder meg til å se venninnene mine og alle andre rundt meg løpe gjennom en sky med glade farger! Et løp som Jentebølgen fortjener å representere kvinner i sterke og synlige farger!

Mitt mål for årets «bølge» er satt på bekostning av det sosiale, og jeg er klar for å tilbringe en hel ettermiddag med venninnene mine og avslutte dagen med en god middag ute.

Håper å se deg ved start streken, Hanne Heksem

Bilde av Hanne Heksem

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO