JentebolgenTrondheim topp-banner

hovedsiden

Jentebølgen 2019

informasjon

Program

Om jentebølgen 2019

Kontakt oss

Samarbeidspartnere

Påmelding

Påmelding

Løypekart

Trasé

Ambassadører

Anne A. Aune

Laila Saksgård

Anne Guri Haugum

bilder

Jentebølgen 2018

Jentebølgen 2017

Jentebølgen 2016

Tidligere år

arrangør

Strindheim IL

Logo Retura
Logo NKS Logo 3T Logo Trondheim kraft Logo BDO Logo Egon Logo Søstrene Karlsen Logo Globetrotter Logo trykkpartner

Samarbeidspartnere

Jentebølgen har siden starten i 1993 vært avhengig av et nært og godt samarbeid med våre støttespillere - både før, under og etter selve «Bølgen». Jentebølgen Trondheim er derfor den største av sitt slag i Norge.

Ønsker du å være vår samarbeidspartner, fortsette å bygge Jentebølgen Trondheim til å et av de største arrangementene i Trondheim, er du og din bedrift/organisasjon hjertelig velkommen til det.

Jentebølgen er en sosial, morsom og sprek happening for jenter i alle aldre. For ansatte i bedrifter og organisasjoner, er «Bølgen» en mulighet for kvinner å gjøre noe gøy ut av påkledning og aktiviteter, få med ny ansatte/deltagere, trene sammen, skape sosialt samhold - og dermed øke trivselen på jobb. Redusere sykefraværet. For jenter i idrettslag er det en mulighet til å treffe sine lagvenninner og konkurrenter på en hovedsaklig sosial arena, styrke samholdet og redusere frafallet i idretten. Unge jenter under utdanning, får en helt spesiell opplevelse som vil styrke samholdet og vennskapet blant jentene. Valget er helt fritt om man sammen vil gå, jogge eller løpe den 5 km lange løypa.

I samarbeid med Strindheim IL Friidrett vil vi fortsette med å bygge Bølgen til en folkefest som kan bidra til bedre fysisk og mental helse for jenter i bedrifter, idrettslag og skoler igjennom hele året.

Tone A. Østgaard, Prosjektleder
tone@jentebolgentrondheim.no
454 38 150

WWW.JENTEBOLGENTRONDHEIM.NO